Descobreix talent per
a la teva empresa

Després de 3 intensos mesos de formació i treball en equip, els participants 🔝 de l’inVideogames Bootcamp Fontanilles presentaran els 3 curtmetratges d’animació que estan desenvolupant. Aquesta presentació serà una oportunitat perfecta per a les empreses interessades a descobrir i captar el talent emergent en el camp del desenvolupament de videojocs / audiovisual. 

No pots deixar passar aquesta oportunitat de presenciar el resultat dels esforços i la passió ❣️  dels joves talents que han participat en aquest programa. La presentació dels seus curtmetratges et permetrà apreciar de primera mà les seves habilitats tècniques i creatives, així com la seva capacitat per treballar en equip.

Si la teva empresa està immersa en la indústria dels videojocs / audiovisual i estàs buscant nous talents per incorporar, aquesta és una ocasió ideal per a trobar💯  joves prometedors.

No tu pots perdre si la teva empresa desenvolupa la seva activitat en algun d’aquests sectors  👇

➡️ Desenvolupadors de videojocs.

➡️ Empreses de medis d’entreteniment: productores de cine, TV i animació.

➡️ Empreses de simulació i entrenament.

➡️ Estudis d’animació.

➡️ Empreses de publicitat i màrqueting audiovisual.

➡️ Empreses de gamificació aplicada a l’educació i formació.

Inscriu-te!

18 de desembre de 11 a 12 hores

Fundació Mercè Fontanilles

Parc de la Font Florida, C/ de Trajà, 14, Interior, 08004 Barcelona.

Programa

11:00. Resum I inVideogames Bootcamp Fontanilles.

Resum del desenvolupament del programa a càrrec del responsable de l’organització, professors i mentors.

11:15. Team 1. Presentació del curtmetratge "Deadlight".

11:25. Team 2. Presentació del curtmetratge "Sueños frustrados".

11:35. Team 3. Presentació del curtmetratge "Retratos internos".

11:45. Team 3. Preguntes i respostes. Networking.

12:00. Fi de l'acte.

Curtmetratges d’animació

Deadlight

En una nit fosca i tempestuosa, un adolescent, Martí, es troba lluitant contra l’aclaparadora idea d’abandonar aquest món. Després de despertar-se a mitjanit i escriure una carta decideix emprendre una travessia per casa seva a la recerca de respostes. A mesura que passeja pel passadís decideix aturar-se davant d’una de les portes, l’habitació dels pares, treu el cap amb delicadesa i amb nostàlgia els dedica un darrer adeu.

Després d’acomiadar-se, Martí recupera el seu camí i finalment arriba a una finestra que dona al carrer i sense dubtar es precipita al buit, abandonant la carta. Alba i el seu pare, atret pel paper fa un últim cop d’ull a la finestra assimilant el terrible succés.

Aquest curtmetratge busca apel·lar al sentiment de l’espectador mostrant un problema que
cada cop és més comú entre la joventut, destacant la importància que té el nucli familiar.

🔝 Desenvolupat per Arancha, Yassin, Mora i Erik.

Sueños Frustrados

Acompanyem l’Àlex, un jove amb grans expectatives d’entrar a la universitat desitjada.

La notícia devastadora del seu rebuig desencadena una tempesta de pensaments foscos: solitud, addiccions imaginàries i la por de perdre la seva xicota i decebre la seva família.

A mesura que se submergeix en la desesperació, la història pren un gir esperançador quan l’Àlex troba la força interior per superar les seves pors i finalment assolir el triomf sobre els seus somnis frustrats.

🔝 Pau, Javi, Juan Carlos i Joel.

Retratos internos

«Retratos internos» és la història d’Ofèlia, una adolescent amb depressió, que la porta a sentir-se aïllada i sola. Està en una habitació amb tres quadres que reflecteixen els seus sentiments, fent que aquests quadres siguin lúgubres i tètrics. Els quadres li comencen a parlar expressant les pors, complexos, frustracions. Ofèlia descobreix que la veritable batalla és a la seva ment.

Aquest curt cerca transmetre la idea de superació i transformació positiva que experimenta Ofèlia al llarg de la narrativa, des de la foscor dels seus pensaments fins a la il·luminació de la seva perspectiva.

🔝 Desenvolupat per Alexia, Aaron, Carlos, Samer

Promotors

Abrir chat
Aplica
Holaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 👋